Arvestolua (Ravintola) Helsinkiin Ravintola Nokkasta (Uusimaa).
Ravintola Nokka
Kanavaranta 7 F, 00160 Helsinki, Suomi
Kuvaus
Tietoa Ravintola Nokkasta, Helsinkiin Ravintolastä (Uusimaa)
Täältä näet sijainnin, aukioloajat, suosituimmat ajat, yhteystiedot, valokuvat ja käyttäjien tekemät todelliset arvostelut.
Tällä paikalla on hyvät arvostelut, se tarkoittaa, että he kohtelevat asiakkaitaan hyvin ja voit nauttia heidän palveluistaan hyvillä mielin, suosittelemme 100%!
Kartta
Ravintola Nokkan aukioloajat
Sunnuntai
Suljettu
Maanantai
17–23
Tiistai
17–23
Keskiviikko
11.30–23
Torstai
11.30–23
Perjantai
11.30–24
Lauantai
17–24
Suositut ajat
Sunnuntai
17 | |
---|---|
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Maanantai
17 | |
---|---|
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Tiistai
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Keskiviikko
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Torstai
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 | |
23 |
Perjantai
17 | |
---|---|
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 | |
23 |
Ravintola Nokkan arvostelut
j. j.
Hieno ravintola, ansaitsee kaikki 5 tähteä ja lisään siihen vielä yhden tähden.
Asiakaspalvelu oli todella ammattitaitoista, ruuat olivat maukkaita osin omaa tuotantoa ja riista ns. Itse "hankittua".
Aivan mielettömän hieno ilta, kiitos henkilökunnalle. 🥰🤗👍
j. p.
Suomen parasta asiakaspalvelua❤️ aivan ihana tarjoilija: iloinen, hymyilevä ja kertoi jokaisesta ruuasta tarkkaan mistä ne on! Osasi hyvin suositella seurueen jokaisella mitä ruokaa kannattaa kokeilla. Tuli hyvin kotoisa olo ja tunnelma ravintolassa oli hyvin lämmin.
Niin kuin tarjoilija kertoi, ruuat ovat "pelkistettyjä" eli alkuperäisiä makuja ei peitellä mitenkään vaan kaikki ruuasta maistuu täydellisesti sellaisenaan. Ruuat olivat hyvin tuoreita ja erittäin maukkaita :) Annoskoot eivät ole kovin suuria, mutta pitkän kaavan kautta mentäessä oli vatsa täynnä! Suosittelen ehdottomasti käymään, on hintansa arvoinen paikka!!
P.s ravintolan arvomaailma myös hyvä, sillä suosivat paikallisia ja kotimaista, sekä yrittävät hyödyntää kaikki osat kaikista aineksista ;)
J. M.
Aivan mahtava kokemus. Henkilökunta teki asiakkaan vierailusta todella mukavan ja sellaisen, että todella halusivat palvella sekä kertoivat ruuasta että juomasta sopivan seikkaperäisesti ja innostuneesti. Ruoka oli todella hyvää ja maukasta. Kannattaa ehdottomasti käydä, mutta pöytä kannattaa varata. Maanantai iltanakin ravintola oli täynnä.
M.
Herkullista lähiruokaa ja riistaa, viihtyisä miljöö. Ehdoton suositus kokkikurssille.
H. R.
Uusia upeita makuelämyksiä, vahva suositus käydä kokemassa noita makuja.
Strong recommendation go to taste the new tastes / flavours.
E. A.
Erittäin hyvä ruoka, mainio palvelu - hyvä kokemus!
M. M.
Suomen parhaimpia ravintoloita, taso on kansainvälisestikin huippuluokkaa. Annokset valmistettu huolella ja ammattitaidolla, maut puhtaita ja herkullisia. Puitteet tunnelmalliset ja palvelu ystävällistä sekä asiantuntevaa. Menu vaihtelee sesongeittain ja ravintola suosii pientuottajien raaka-aineisiin.
Suositus maksimus!
k. v.
Ruoka erinomaista, juomasuositukset osuivat kohilleen ruokien kanssa. Kiitos tästä ammattitaitoiselle sommelierille. Palvelu mutkatonta, ja kiva oli kuulla vielä kokin vinkit sorsan valmistukseen.
V. A.
Kokemuksena suorastaan elämys! Erittäin herkullista ruokaa, joka on tehty todella laadukkaista raaka-aineista. Raaka-aineet myös tulevat ravintolan pitkäaikaisilta yhteistyötahoilta, joissa on monia pientiloja! Palvelu myös erittäin hyvää ja henkilökunnan iloisuus välittyy erinomaisesti asiakkaille. Iso ja lämmin suositus, jos etsit Helsingistä erinomaista ravintolakokemusta!
K. K.
Annan harvoin täydet viisi tähteä, mutta nyt se on paikallaan. Pidin kovasti miljööstä, harkitusta kotimaisista raaka-aineista sekä kauniista ja erittäin maukkaista annoksista. Kolmeen ruokalajiin saimme vielä kaksi keittiön tervehdystä. Annokset olivat hyvän kokoisia, joten nälkäisenä ei tarvinnut pois lähteä. Ainoa pieni miinus tulee joka kerta vaihtuneesta tarjoilijasta. Gluteenittomille tiedoksi, kaikki annokset saa gluteenittomina ja tarjoavat myös gluteenitonta leipää.
Itse söin alkupalaksi erittäin hyvän poronsydäntartarin kuusenkerkkämajoneesilla ja metsäsienillä. Pääruoaksi otin päivän paistetun villikalan; kuhaa perunavohvelilla, metsäsienillä ja lasimestarin kasviksilla. Sekin oli erinomaista. Seuralaiseni söi alkupalaksi charcuterien, kanssani saman pääruoan sekä jälkiruoaksi suklaata ja samettikukkaa. Hänkin piti kovasti kokonaisuudesta.