Arvestolua (Kahvila) Aurain Hullu Ponista (Varsinais-Suomi).
Kuvaus
Tietoa Hullu Ponista, Aurain Kahvilastä (Varsinais-Suomi)
Täältä näet sijainnin, aukioloajat, suosituimmat ajat, yhteystiedot, valokuvat ja käyttäjien tekemät todelliset arvostelut.
Tällä paikalla on hyvät arvostelut, se tarkoittaa, että he kohtelevat asiakkaitaan hyvin ja voit nauttia heidän palveluistaan hyvillä mielin, suosittelemme 100%!
Kartta
Hullu Ponin aukioloajat
Sunnuntai
12–18
Maanantai
11–20
Tiistai
11–20
Keskiviikko
11–20
Torstai
11–20
Perjantai
11–2
Lauantai
12–2
Suositut ajat
Sunnuntai
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 |
Maanantai
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 |
Tiistai
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 |
Keskiviikko
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 |
Torstai
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 | |
23 |
Perjantai
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 | |
23 |
Lauantai
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 |
Hullu Ponin arvostelut
J. B.
Eka kertaa käytiin muttei viimeinen. Hamburilais annokset aivan mahtavat. Suosittelen lämpimästi.
P. S.
Yksin likka teki ruuat ja tarjoili. Erittäin hyvä burgeri ja ahkera likka...
O. H.
Oikein hyvää pizzaa!
M. S.
Burgerit hyviä mikä oli pääasia, mut sisällä tuoksahti vanha pinttynyt tupakanhaju mikä vähän häiritsi.
M. H.
Hyvä lehtipihvi sopivaan hintaan👌🏼 burgeri ja pastat myös hyviä☝️ Pieni miinus raflan jokseenkin homsuisesta ulkonäöstä ja olemuksesta, sekä kärpäsistä. Muuten ihan kiva mesta.
J. S.
Aivan yliherkullinen juustopurilainen hevosenlihasta! Mukana ollut teksasilainen oli hyvin positiivisesti yllättynyt. Suosittelemme!
R. G.
Yritystä löytyy annoksiin mutta taitoa puuttuu jotta 5 tähteä täyttyy. Tarjoilijan asenne on tyypillinen alueelle ja kenties tippaamalla saisi iloisemman ilmeen. Suosittelen keittiömestarin tutustumaan juureen tehtyyn taikinan salaisuuteen ja panostamaan raaka-aineisiin eikä täytteen määrään. Syötävää mutta kehitys käyntiin keittiössä :)